Praktische info

Zoals bij zovelen, kreeg ik in mijn jeugdjaren een goocheldoos van de Sint. Door een boeiend contact met een  semiprofessioneel werd het een uit de hand gelopen hobby. Tot op vandaag schep ik er nog steeds een genoegen in om zowel kinderen, jongeren als volwassenen te verbazen met allerhande magische momentjes waarover men blijft napraten. 

Samen met de actieve inbreng van de aanwezigen zorgt Ricardo’s Goochelshow voor een gezellig uurtje verbazing.

Ik trad eerder al op voor schoolfeesten, jeugdverenigingen, Woon- Zorgcentra, familiefeesten, mensen met een beperking, seniorenbijeenkomsten, verjaardagsfeesten, Communie- of Lentefeesten, Sintfeesten, kortom waar mensen graag samenkomen om zich te amuseren.

Ik ben eerder al gaan optreden in de regio’s Oostende, Gistel, Ronse, Brugge, Antwerpen, Roeselare, Brussel, Ieper, Dinant, Gent, Zeebrugge, … ; straks ook bij jou in de buurt?

Snuffeltje en Pluisje, de twee superschattige dwergkonijnen, stelen steeds weer de show.

Programma

Dat duurt een vol uur, geeft een ruime variatie aan goocheltoeren en ik reken verscheidene keren op de actieve medewerking van het publiek. De konijntjes ‘Snuffeltje’ en ‘Pluisje’ zetten alvast hun beste pootje voor!

Doelgroep

Eigenlijk pas ik mij steeds aan aan het aanwezige publiek. Of het nu kinderen, tieners of volwassenen betreft, iedereen zal op zijn of haar manier zeker geboeid worden door het gebeuren. 

Kleuters mogen best in een gezelschap, bij de show aanwezig zijn; maar als de groep louter uit kleuters bestaat, dan is dit eerder niet geschikt.

Vraagprijs

Voor de show van een uur is mijn vraagprijs € 300,00 en € 0,40 per km verplaatsingskosten.

Voor een show van 2 x drie kwartier mét pauze van 30 minuten: € 500 + € 0,40/km.

Benodigdheden

Ter plaatse heb ik een voorbereidingstijd nodig van 90 minuten. De betreffende ruimte is dan ofwel met een gordijn afgeschermd of niet voor pottenkijkers toegankelijk.

De opruimingstijd voor mezelf is nadien 60 minuten.

Graag een viertal tafels van ter plaatse. Zelf heb ik dan de nodige bijzetstukken mee.

De show kan gebracht worden van een huiskamer tot in een grotere zaal met podium tot ongeveer 300 toeschouwers. Vanaf een 40-tal toeschouwers wordt een podium wel wenselijk. Dit voor de comfortabele zichtbaarheid voor het publiek.

Een geluidsinstallatie heb ik zelf mee

Zelf ben ik NIET als clown verkleed maar kom wel op in een feestelijk jacket.